BrainMatters App tijdelijk in onderhoud!

Onze app is tijdelijk niet beschikbaar in de AppStore vanwege een vereiste upgrade van 32-bit naar 64-bit! Excuses voor dit ongemak!

 

 

 

Met onze BrainMatters-app voor iPhone en iPad kun je nu zelf op onderzoek uitgaan in het menselijk brein! Bekijk de hersenen van alle kanten en ontdek hoe verschillende gebieden heten en wat ze doen door simpelweg op ze te tikken! En met behulp van speciale snufjes kun je nu zélf op hersenonderzoek uitgaan! Bekijk het filmpje hieronder voor een korte instructie, en klik hier voor de BrainMatters-app instructie!

 

Om echt op onderzoek uit te gaan, tik op de scanknop, richt de camera op je eigen gezicht of dat van een vriend of vriendin en zie het brein verschijnen in het hoofd van je ‘proefpersoon’. Door nu op het icoontje van het envelopje te tikken verschijnt een opdracht die je aan je proefpersoon moet geven. Bijvoorbeeld: ‘kijk eens naar mijn gezicht’. Vervolgens tik je op het grijze cirkeltje naast de opdracht en langzaam zal het hersengebied dat betrokken is bij gezichten zien oplichten! Zie hieronder het instructiefilmpje voor het ‘scannen’!

 

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, of tips voor de BrainMatters app, stuur ons een mailtje!

info (at) brainmatters.nl

Please wait... loading